Chica

Informatie

Chica werd gevonden op straat in Cairo. Ze was amper 1 maand oud en zat helemaal onder het vuil en de vlooien. In haar eentje zou ze het niet lang meer overleven, dus nam onze vrijwilliger haar mee.

Chica is een speelse, jonge kat. Ze vindt niets leuker dan spelen met de andere jonge katten in haar opvanggezin! We zouden dan ook heel graag een gezin voor haar vinden waar al een jonge, speelse kat aanwezig is. Honden is Chica niet gewoon, maar we vermoeden dat een lieve, speelse hond geen probleem is voor haar. Mits een goede introductie uiteraard.

Chica kijkt bij mensen eerst wat de kat uit de boom. Ze is namelijk best een eigenwijs dametje, zoals een kat hoort te zijn. Je kan Chica lokken zoveel je wil, ze zal naar je toe komen en aandacht zoeken op het moment dat je haar met rust laat. Chica is dus op zoek naar een gezin dat haar eigenwijsheid kan waarderen en haar de tijd geeft om open te bloeien. Lekkere snoepjes en heel wat speelmomentjes zijn daarbij een must!

Chica is gechipt, gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze is ontvlooid, ontwormd en getest op kattenaids en kattenleukemie.

Van zodra Chica geadopteerd is, kan ze naar Nederland/Belgiƫ reizen. Momenteel bevindt ze zich namelijk nog in Egypte.

De adoptiebijdrage voor Chica bedraagt 225 euro. In dat bedrag is een stevige reismand ter waarde van 25 euro inbegrepen. Bij interesse in Chica, gelieve te mailen naar kattenvdnijlbe@outlook.com