Pingo1

Informatie

Pingo is een Egyptische korthaar, geboren rond 02/07/2017. Pingo en zijn zusje werden samen gevonden onder de motorkap van een auto. Beide kittens zaten helemaal onder het vuil en hadden duidelijk al een tijdje geen eten meer gehad, dus nam onze vrijwilliger hen mee naar haar asiel. Zijn zusje is ondertussen geadopteerd, maar Pingo heeft het wat moeilijker.
Ondertussen is Pingo reeds 7 maand in opvang in België. Hij vindt het geweldig om te spelen met zijn zusje en volgt haar op de voet. Daarnaast vindt hij het heerlijk om dutjes te doen. Pingo heeft heel wat tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving en nieuwe mensen. Pingo is een lieve jongen, maar hij is heel onzeker. Hij zoekt wel warmte en genegenheid, want hij ligt het liefst te slapen in de buurt van zijn opvangmama. Als het rustig is in huis, nestelt hij zich tegen haar benen aan. Meer en meer komt hij zelfs op haar schoot liggen! Handen vindt hij echter niet leuk. Met lekkere snoepjes en veel geduld, kan hier wel nog verbetering in komen. We zijn dan ook op zoek naar iemand die begrijpt dat hij veel tijd en geduld nodig heeft om open te bloeien.

We plaatsen Pingo als binnenkatje in een huis met een afgeschermde tuin maar hij kan ook in een appartement met veilig balkon. Een buitenruimte is geen vereiste. Hij is gechipt, ingeënt, ontvlooid en ontwormd en gecastreerd. Hij is ook getest op katten-aids en –leukemie. De adoptiebijdrage voor Pingo bedraagt € 150