Sandra

Informatie

Sandra is een mix Egyptische korthaar, geboren rond 11/2020.

Sandra werd als kitten gevonden op straat in Cairo. Ze zat moederziel alleen, onder het vuil, bibberend tegen de stoeprand. Een buurtbewoner had voer gestrooid voor de straatdieren, maar arme Sandra werd weggejaagd door de oudere katten. Onze vrijwilliger kreeg medelijden met Sandra en nam haar mee naar huis.

Door haar ervaringen met andere katten op straat, voelt Sandra zich niet echt op haar gemak bij andere katten. We zouden haar daarom het liefst plaatsen in een gezin waar geen andere dieren aanwezig zijn. Sandra heeft veel liever mensen om zich heen! Sandra neemt even de tijd om je te leren kennen, maar eens ze je vertrouwt, transformeert ze in een heel aanhankelijke kat. Sandra is een jonge kat en is op zoek naar een gezin dat graag veel met haar speelt. Gezien haar speelsheid en lieve karakter, kan ze dan ook prima geplaatst worden in een gezin met jonge kinderen.

We plaatsen Sandra in een huis met een afgeschermde tuin of een appartement met een veilig balkon. Een buitenruimte is echter geen must.

Sandra is gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd. Ze is ook ontvlooid, ontwormd en getest op kattenaids en kattenleukemie. Zodra Sandra geadopteerd is, kan ze naar Nederland/Belgiƫ komen. Momenteel bevindt Sandra zich namelijk nog in Egypte.

De adoptiebijdrage voor Sandra bedraagt 225 euro. In dat bedrag is een stevige reismand ter waarde van 25 euro inbegrepen. Bij interesse in Sandra, gelieve een mailtje te sturen naar kattenvdnijlbe@outlook.com